Phallosan Forte

PHALLOSAN forte – een bewezen systeem voor natuurlijke penisvergroting, penisverlenging en ontkrullen

Mechanische penisvergroting in grootte en extensie: pijnloos, discreet, betrouwbaar

We zijn blij dat u kennis hebt genomen van PHALLOSAN forte, wereldwijd het enige vacuüm protectiesysteem voor mechanische penisverlenging.

Waarschijnlijk heb je overal gezocht naar een mogelijkheid van een penisverlenging of het vergroten van de grootte. Geen wonder, want de media en vooral het internet bieden talloze, vaak twijfelachtige middelen en methoden aan om de penis groter te maken. De meeste van doen lege beloften of blijken zelfs pogingen tot fraude te zijn. Dubieuze websites verkopen niet-effectieve modellen of modellen die pijn doen bij het dragen, artsen prijzen dure cosmetische chirurgie met dubieuze resultaten aan.

PHALLOSAN forte is daarentegen het tegenovergestelde: de verbluffende effectiviteit van de vacuüm-rekband is niet alleen klinisch getest, maar de functie brengt ook geen medische risico’s met zich mee. U draagt ​​eenvoudig PHALLOSAN Forte voor een paar maanden in uw dagelijks leven, verborgen onder kleding of tijdens het slapen. Geen medicatie nodig , geen chirurgie nodig: het continue, geleidelijk verhogen van de instelbare rek-kracht van het apparaat leidt tot een betrouwbaar resultaat: het uitrekken van de penis tot een verlenging waarneembaar wordt en de omvang toeneemt.

PHALLOSAN forte wordt is een apparaat dat op de markt is gebracht door een medische firma met jarenlange ervaring.  Al meer dan 18 jaar onderzoekt het de beste systemen die voor een natuurlijke verlenging van de penis zorgen. Vanuit het oogmerk van deze productontwikkeling staan de makers daarom in continue dialoog met de klanten.

Om die klant-fabrikant relatie mogelijk te maken staat een bekwaam team van raadgevers u altijd te woord voor vragen over de functionaliteit of toepassing van het apparaat. Zij zijn het gemakkelijkste per e-mail of via de iphone of android app te bereiken.

Uiteraard nemen zij daarbij grootst mogelijke discretie aan – zowel tijdens de consultatie, het bestelproces, tot en met de betaling en aflevering. Informeer uzelf in uw eigen tijd over de functie en de effectiviteit die beoordeeld wordt in medische onderzoeken die de werking van ons PHALLOSAN fortesysteem aantonen.

Bestel PHALLOSAN forte nu!

Als u een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen wenst door een penisverlenging en vergroting, dan helpt PHALLOSAN forte u – snel en betrouwbaar.

BESTEL NU

Hoe werkt PHALLOSAN forte – en waarom wordt het gebruikt?

PHALLOSAN forte is een orthopedisch hulpmiddel voor de blijvende verdikking en vergroting van de penis.

Het wordt gebruikt als een medisch hulpmiddel voor de preventie of vermindering van erectiestoornissen zoals tijdens therapie of na een prostaat-operatie.

Artsen gebruiken PHALLOSAN forte ook bij de behandeling van penisafwijkingen (peniskromming) en rapporteerden over het succesvol rechttrekken van de penis in professionele publicaties.

Het PHALLOSAN-fortesysteem is sindsdien al vele honderden keren gebruikt als een alternatief voor chirurgie voor de kromming van de penis – met positieve resultaten.

Hoewel technisch vernuftig en wetenschappelijk al voldoende bewezen, PHALLOSAN forte functioneert in essentie volgens een eeuwenoud principe: het zachte maar voortdurende uitrekken verlengt de penis.

Primitieve volkeren hebben dit proces al generaties lang toegepast. Er zijn in Afrika stammen die de nek, de lippen, de oorlellen of de penis uitstrekken door de weefsels te rekken. De constante spanning veroorzaakt microscopische kloven in het betreffende weefsel, vergelijkbaar met die van pijnlijke spieren. Het lichaam vult die kloven met nieuw materiaal – nieuwe cellen – tijdens het genezingsproces. Dit initieert het groeiproces.

Het dragen van een PHALLOSAN forte over een periode van enkele maanden heeft een soortgelijk effect, dat u helpt bij het verkrijgen van een grotere, rechte penis en zelfs een hardere erectie.

Het proces blijft altijd volledig onder Uw controle, afhankelijk van hoe comfortabel en veilig U er zich mee volt.

Gebruik

Stevig en comfortabel opgesloten in een vacuümhoes, plaats je je penis in een rek-riem-systeem dat U elke dag zonder zorgen kunt dragen. Het systeem trekt uw penis met een lage weerstand naar rechts of links (de strekriem kan in de richting van uw keuze worden gedragen).

U stelt de spankracht manueel in.

Een handig kleursysteem aan de riem is een nuttige indicatie: groen geeft lage spanning aan, geel is gemiddeld en rood een vrij hoog niveau.

In totaal is maximaal 3 kg spanning mogelijk.

Praktisch

De regelmaat van gebruik is de bepalende factor voor de mate van uw succes – zoals klinische studies bevestigen. Resultaten zijn dus afhankelijk van de draagperiode.

PHALLOSAN forte kan acht of meer uren per dag zonder enige zorgen worden gedragen.

Neem een ​​kijkje op phallosan-forte.nl  en overtuig uzelf van de hoge effectiviteit van het PHALLOSAN fortesysteem. We zijn op elk moment beschikbaar via e-mail als u vragen heeft.